הפתעה מקורית: צוות בית הספר היסודי "מדעים ויהדות" בחדרה יצא השבוע לבקר את התלמידים והוריהם עם אוטו גלידה
הפתעה מקורית: צוות בית הספר היסודי "מדעים ויהדות" בחדרה יצא השבוע לבקר את התלמידים והוריהם עם אוטו גלידה, וחילק גלידה לכל תלמיד. הרכב קושט במיוחד בשילוט ססגוני ובסמלי בית הספר, ועבר מבית לבית ברחבי חדרה, עם מוזיקה משמחת והרבה מצב רוח טוב.
אוטו גלידה (צילום: מדעים ויהדות)
להורים נמסרה הודעה מראש על שעת ההגעה של אוטו הגלידה. התלמידים וההורים הביעו התלהבות רבה. הם קבלו בהתרגשות את הצוות החינוכי, והודו להם על היצירתיות, ההשקעה והיחס האישי.
מנכ"ל רשת "מדעים ויהדות", הרב בן ציון נורדמן, שיבח את מנהלת בית הספר, גילה נהרי, על היוזמה המקורית. "חשוב לנו להמתיק לתלמידים שלנו את ימי הסגר. עם אוטו הגלידה הצלחנו, גם הפעם, להרים את המורל", אומר הרב נורדמן."זה עוד נדבך בשמירת הקשר שלנו עם התלמידים, ובמקביל למערך הלימודים המלא בזום. הייחוד של "מדעים ויהדות" מתבטא בחינוך ברמה הגבוהה ביותר תוך מתן תשומת לב אישית לכל תלמיד".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!