בדרך נס לא נפגעו דיירי הדירה שהצליחו לחלץ את עצמם. השריפה פרצה ככל הנראה מבעירה של אופניים חשמליים
נזק רב נגרם לדירה בקומה 4 מתוך 9 קומות ברחוב חטיבת הנחל בחדרה בעקבות שריפה שפרצה סמוך לשעה 06:30 הבוקר ככל הנראה מדליקה של אופניים חשמליים בעת טעינתם.
2 צוותים ומנוף בפיקודו של רשף נועם שלום פעלו באירוע. הצוותים שהגיעו לזירה הנחו את הדיירים להסתגר בבתים ופתחו בסריקה אחר לכודים במקביל לביצוע פעולות כיבוי הדירה.
מבירור ראשוני עלה כי השריפה פרצה ככל הנראה מבעירה של אופניים חשמליים. בכיבוי אש והצלה ממשיכים לקרוא לציבור להתקין גלאי עשן מצילי חיים ולהקפיד על ההנחיות בעת טעינת אופניים חשמליים.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!