השלטים הנושאים את שמות הרחובות בעיר יוחלפו בשלטים חדשים ומפורטים יותר, להנצחה ראויה של האישים שעל-שמם נקראים הרחובות
עיריית חדרה מובילה שינוי בשילוט הרחובות בעיר, ובתוך כך יצאה במכרז להחלפת שלטי הרחוב לשלטים מפורטים יותר. את המכרז הוציאה העירייה בהובלת מנהל מחלקת שילוט בעירייה, ברוך עווד. החברה הזוכה "טקסימדיה", תציב עבור העירייה עמודי רחוב חדשים שיישאו שלטי הכוונה ברורים שיכילו פרטים נוספים על כל מי שעל-שמו נקרא הרחוב.
לדברי המשנה לראש העיר, חדוה יחזקאלי, הממונה על תיק השימור, אומרת כי בכוונתה לעבור שלט אחר שלט כדי לדאוג שהאישים שעל-שמם נקראים רחובות העיר יונצחו כראוי. כך למשל יוחלף השלט ברחוב אחד העם בשלט חדש המכריז על שם הרחוב בתוספת הפירוט ע"ש אשר צבי (הירש) גינצברג; לשלט ברחוב נעמי שמר תתווסף הערה: ע"ש כלת הזמר העברי; השלט ברחוב אבשלום פיינברג יפרט: ע"ש הוגה רעיון ניל"י. לשלט ברחוב ארלוזורוב יוסיפו: ע"ש סופר ומדינאי, נרצח בתל אביב 1899-1933.
יחזקאלי: "בכל הקשור לשילוט ייראה השינוי ברחובותיה של העיר כבר בימים הקרובים. היה לנו חשוב לתת כבוד לאישים שעל-שמם נקראים רחובות עירנו, ולהנציחם כראוי על מנת שגם הדור הצעיר והדורות הבאים, ולו מעט, יידעו מי היו".
בנוסף לשלטי הרחוב יוצבו במסגרת המכרז גם לוחות מודעות חדשים, וכן יוחלפו חלק מתחנות האוטובוס במרכז העיר. החברה שזכתה תתחזק את כל העמודים והשילוט הנלווים, ותפיק לעירייה קמפייני חוצות עירוניים.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!