מאת: פלאשנט חדשות יום חמישי,
12 בנובמבר 2020, 15:03
על פי מכתב השימוע, העבירות בוצעו בתקופה שבין אוקטובר 2013 ליוני 2018, אז גם כיהן גנדלמן כראש עירייה וכראש הוועדה המקומית לתכנון ובנייה חדרה
פרקליטות מיסוי וכלכלה הודיעה היום לראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן, כי נשקלת העמדתו לדין בכפוף לשימוע. גנדלמן חשוד בעבירות של מרמה והפרת אמונים, קבלת דבר במרמה, שיבוש מהלכי משפט ועבירה לפי חוק המחשבים.
על פי מכתב השימוע, העבירות בוצעו בתקופה שבין אוקטובר 2013 ליוני 2018, אז גם כיהן גנדלמן כראש עירייה וכראש הוועדה המקומית לתכנון ובנייה חדרה.
ראש העיר. צביקה גנדלמן
עורך הדין ליאור אפשטיין, המייצג את ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן, מסר בתגובה: "החקירה נפתחה בחשדות לשוחד בחירות, בשלב ראשוני התברר שאין שוחד בפרשה, ושוב נחשפנו כולנו לכך ששיטות החקירה בפרשות ציבוריות מחייבות מעצר מכאיב והרבה פעמים לא נחוץ . היום מבוסס כתב החשדות כולו על ההנחה שבין ראש העיר לבין גורם פוליטי וותיק וידוע, סגן ראש עיר לשעבר וקבלן מקומי, התרחש ניגוד ענינים, שכן אותו גורם היה אוייבו של ראש העיר הקודם ותמך לגישת הפרקליטות בגנדלמן בסבך ובבוץ הפוליטי. שאלת מעורבותו של ראש עיר בחיי העיר ובשיח הפוליטי המקומי הינה רחבה הרבה יותר מגבולות העיר חדרה. צביקה גנדלמן כפי שפעל החל מיום החקירה הראשון מכבד את מערכות החוק מאמין בדרך פעולותם ומשוכנע שיש ביכולתנו להבהיר את הנושא הסבוך של מעמדו של נבחר ציבור ביחס לחובתו כבעל תפקיד. אנחנו חולקים על ההנחה הבסיסית שראש עיר מחוייב להתנתק בפועל מכל שחקן במגרש הפוליטיקה המקומית. מכבדים את הגישה שלא הכל פרוץ ומשוכנעים שנוכל להסביר לחברנו בפרקליטות מדוע לא נעברה שום עבירה במקרה זה."
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".