מאת: פלאשנט חדשות יום חמישי,
12 בנובמבר 2020, 15:03
על פי מכתב השימוע, העבירות בוצעו בתקופה שבין אוקטובר 2013 ליוני 2018, אז גם כיהן גנדלמן כראש עירייה וכראש הוועדה המקומית לתכנון ובנייה חדרה
פרקליטות מיסוי וכלכלה הודיעה היום לראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן, כי נשקלת העמדתו לדין בכפוף לשימוע. גנדלמן חשוד בעבירות של מרמה והפרת אמונים, קבלת דבר במרמה, שיבוש מהלכי משפט ועבירה לפי חוק המחשבים.
על פי מכתב השימוע, העבירות בוצעו בתקופה שבין אוקטובר 2013 ליוני 2018, אז גם כיהן גנדלמן כראש עירייה וכראש הוועדה המקומית לתכנון ובנייה חדרה.
ראש העיר. צביקה גנדלמן
עורך הדין ליאור אפשטיין, המייצג את ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן, מסר בתגובה: "החקירה נפתחה בחשדות לשוחד בחירות, בשלב ראשוני התברר שאין שוחד בפרשה, ושוב נחשפנו כולנו לכך ששיטות החקירה בפרשות ציבוריות מחייבות מעצר מכאיב והרבה פעמים לא נחוץ . היום מבוסס כתב החשדות כולו על ההנחה שבין ראש העיר לבין גורם פוליטי וותיק וידוע, סגן ראש עיר לשעבר וקבלן מקומי, התרחש ניגוד ענינים, שכן אותו גורם היה אוייבו של ראש העיר הקודם ותמך לגישת הפרקליטות בגנדלמן בסבך ובבוץ הפוליטי. שאלת מעורבותו של ראש עיר בחיי העיר ובשיח הפוליטי המקומי הינה רחבה הרבה יותר מגבולות העיר חדרה. צביקה גנדלמן כפי שפעל החל מיום החקירה הראשון מכבד את מערכות החוק מאמין בדרך פעולותם ומשוכנע שיש ביכולתנו להבהיר את הנושא הסבוך של מעמדו של נבחר ציבור ביחס לחובתו כבעל תפקיד. אנחנו חולקים על ההנחה הבסיסית שראש עיר מחוייב להתנתק בפועל מכל שחקן במגרש הפוליטיקה המקומית. מכבדים את הגישה שלא הכל פרוץ ומשוכנעים שנוכל להסביר לחברנו בפרקליטות מדוע לא נעברה שום עבירה במקרה זה."
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.