נבדק חשד כי מדובר בטעות בזיהוי שכן הרכב שהוצת שייך לאדם ללא כל דופי
סמוך לשעה 23:30 עלה באש רכב מדגם טיוטה שחנה בחניית בניין מגורים ברחוב עין גדי בשכונת עין הים שבמערב חדרה.
צוותי כיבוי שהוזעקו למקום השתלטו על האש ומנעו התפשטותה לעבר רכבים שחנו בסמוך. חוקר דליקות של רשות הכבאות אסף ממצאים בזירה.
המשטרה פתחה בחקירה ונבדק חשד כי מדובר בכלל בטעות בזיהוי שכן הרכב שהוצת השייך לאדם ללא כל דופי חנה ממש בסמוך לרכב מאותו דגם בדיוק שלבעליו יש סכסוך אישי שהתפתח לאחרונה.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!