מעצרם של השניים הוארך. לדברי הנערה, התקיפה אירעה בעת שחזרה לחדרה במלון. במשטרה מתכוונים לעצור מעורבים נוספים.
שני תושבי חדרה בני 27 ו-28 נעצרו בחשד למעורבות בפרשת האונס הקבוצתי באילת. מעצרו של החשוד בן 28 הוארך אתמול עד 23/8/20 ומעצרו של החשוד השני בן ה-27 הוארך עד ליום שני הקרוב. מאחר ומדובר בקטינה, קבע בית המשפט כי הדיון שהתקיים היום ובכלל הדיונים באירוע זה, יהיו חסויים לציבור, דלתיים סגורות.
נערה בת 16, תושבת אשקלון, התלוננה בשבוע שעבר במשטרה כי נאנסה בחדר במלון על ידי קבוצה של גברים בעת ששהתה עם חברתה באילת. מהעדויות עולה כי הצעירה הגיעה בשבוע שעבר עם חברתה לנופש ושם פגשו ידידים ושתו אלכוהול.
החקירה בעיצומה. אילת (צילום: pixabay)
יו"ר נעמת על החשד לאונס קבוצתי באילת: "רצחו נפשה של נערה בישראל - איך יכול להיות שאירוע כזה מתרחש במלון בלי שאף אחד ראה, שמע או ניסה לעצור את הזוועה? מעשה כזה הוא רצח נפשה של נערה, לא פחות. כך צריך להתייחס למקרה וכך גם צריכות כל הרשויות לטפל בו. חייב לעבור מסר ברור למפלצות אדם שכאלו-באם תימצאו אשמים תיענשו בכל חומרת הדין. במקביל, חשוב שכולנו נעביר מסר לנערות בישראל: אנחנו מאמינות לכן. לא נאפשר לאף אחד להפחיד, לאיים, להכפיש או לעשות שיימינג למתלוננות".
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!