למעלה מ-4,000 ילדים החלו את הקייטנות. מספר כפול לעומת השנה שעברה
ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן ערך סיור בקייטנות הקיץ ובבתי הספר של החופש הגדול, ביחד עם יו"ר עמותת "פנאי העיר" עו"ד יניב דרי ויו"ר מתנ"ס גבעת אולגה צ'יקו וקנין.
השלושה התרשמו ממספר הילדים המשתתפים בקייטנות, נהנים ולוקחים חלק בפעילויות השונות, תוך שמירה על הנחיות משרד הבריאות.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!