אלוף הפיקוד: "ההנהגה בחדרה לוקחת מנהיגות ופועלת היטב"
מאת: ראובן יגיל יום רביעי,
1 ביולי 2020, 21:23
זהו ביקורו הראשון של אלוף פיקוד העורף בחדרה. גנלדמן איחל הצלחה לאלוף הפיקוד והדגיש: "אני סמוך ובטוח שנמשיך לעבוד בצורה משותפת ביעילות רבה, למען תושבי המדינה בכלל וחדרה בפרט"
מפקד פיקוד העורף אלוף אורי גורדין, הגיע לראשונה לעיריית חדרה והתארח אצל ראש העירייה, תת-אלוף (מיל') צביקה גנדלמן ומנכ"ל העירייה, תת-אלוף (מיל') יעקב זיגדון. השניים סקרו בפני האלוף על מצבה של העיר ועל הפעילות המשותפת עם פיקוד העורף בזמן הסגר. גנדלמן הציג בפני האלוף את הצרכים של העיר בנושאים השונים הקשורים לצה"ל ושיבח את שיתוף הפעולה בין הנהלת העיר לפיקוד העורף בפרט וצה"ל בכלל.
האלוף התייחס לבקשות שהוצגו בפניו, והורה לצוותי העבודה להכין תכניות עבודה סדורות, שיובאו לאישור בכפוף ליכולות של הפיקוד לסייע.
מפגש קודקודים (צילום: דוברות העירייה)
מפקד מחוז חיפה, אלוף-משנה רלי מרגלית שיבח את הנהגת העיר חדרה ועובדי עיריית חדרה על קבלת ההחלטות החשובות בתקופת הקורונה ושיתוף הפעולה בין הצדדים, לרווחת תושבי העיר. "בעיר חדרה יש הנהגה שלא מחכה להנחיות אלא לוקחת מנהיגות ופועלת היטב" סיכם מרגלית את דבריו.
גנלדמן איחל הצלחה לאלוף הפיקוד והדגיש: "אני סמוך ובטוח שנמשיך לעבוד בצורה משותפת ביעילות רבה, למען תושבי המדינה בכלל וחדרה בפרט."
בביקור ברשות ציין מפקד פיקוד העורף, גורדין: ״העשייה של הרשות בשגרה מבורכת. הדבר המשמעותי ביותר בעיניי הוא תרבות ההכנה לחירום ועלינו לעסוק בזה ולהמשיך לתרגל ולהשתפר כל הזמן. התנהגות נכונה בחירום היא הדבר המרכזי והיא מה שיציל חיים. בין היתר בימים אלו עובדים אנשי הפיקוד על הטמעת מערכת שליטה ובקרה שתאפשר לנו בחירום לנהל את המידע בצורה יותר אפקטיבית. פעילות עיריית חדרה הביאה למניעת התפשטות נגיף הקורונה המלווה אותנו גם בימים אלה. לתחושת הביטחון של האזרחים חשיבות גדולה והיא מהווה כלי מרכזי בהתנהלות אזרחית נכונה בחירום. השותפות בין פיקוד העורף לרשות היא מצוינת ויש לשמור ולחזק אותה כל הזמן. אנו נהיה לצד הרשות ככל שיידרש״.
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.