הקייטנות יפעלו בין התאריכים 14/7-6/8 ותהיה אפשרות לרשום את הילדים עד השעה 13:00 או עד 16:00. הקייטנות מיועדות לתלמידי הגנים בגילאי 3-6 ולתלמידי כיתות א'-ד'
ביום רביעי הקרוב (17/6) ייפתח הרישום לקייטנות החופש הגדול של עיריית חדרה. הקייטנות מיועדות לילדי הגנים בגילאי 3-6 ולתלמידי כיתות א'-ד' בבתי הספר. ההרשמה תימשך עד לתאריך 1/7 ולאחר מכן הרישום יבוצע על בסיס מקום פנוי.
הקייטנות ייערכו החל מיום שלישי, 14/7 ועד ליום חמישי, 6/8, לא כולל ימי שישי, ויפעלו בהתאם להוראות משרד הבריאות ומשרד החינוך.
שעות פעילות ועלות "קייטנת בוקר":
גנים 7:30-13:00 – 360 ₪.
בתי ספר: 8:00-13:00 – 360 ₪.
יש אפשרות להירשם לקייטנת "בוקר וצהרון" עד השעה 16:00:
בגנים 7:30-16:00 – עלות 710 ₪.
בתי ספר: 7:30-16:00 – 710 ₪
מה הקייטנה כוללת?
הקייטנה כוללת צוות מקצועי, תכנית פדגוגית ופעילויות לטיפוח רגשי-חברתי ופעילויות העשרה חיצוניות.
שימו לב: הקייטנה אינה כוללת ארוחת בוקר. התלמידים יביאו מידי יום מהבית כריך, מסיכה, ג'ל חיטוי ובקבוק מים מהבית, וכן ימלאו הצהרת בריאות.
בקייטנת הצהרון תוגש ארוחת צהריים חמה ובריאה בפיקוח משרד הבריאות.
הרישום לקייטנות נפתח
ההרשמה תתבצע באתר פנאי העיר חדרה או באתר מתנ"ס גבעת אולגה:
https://did.li/2QIw5
https://did.li/i3aaa
חשוב לנו שתדעו:
1. ישנה רשימה סגורה של הגנים על פי שעות פעילות. כל הורה יבחר את המסגרת המתאימה לצרכיו. לא תהיה אפשרות להירשם עד השעה 13:00 לגן שמוגדר עד השעה 16:00.
2. ניתן לשלב ילדים מאותו אשכול גנים בלבד ובהתאם להוראות משרד החינוך ומשרד הבריאות.
3. יהיו חוגים חיצוניים איכותיים במגוון תחומים: תנועה, מוסיקה, תיאטרון וספורט.
4. הגנים ובתי הספר מאושרים מפוקחים ע"י משרד החינוך וניתן לקבל בעבורם אישור לעבודה.
5.פתיחת קבוצות מותנית במספר הנרשמים.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".