השוטרים נדהמו לגלות שברכב שעצרו לבדיקה נוהג ילד בן 10
מאת: שלומי גבאי יום חמישי,
11 ביוני 2020, 14:59
הרכב הושבת לתקופה בת 30 ימים מנהלתית וכנגד האב - בעל הרכב, בנפתחו הליכים בהיבט התעבורתי
בלשי תחנת זכרון ולוחמי היס"מ שהיו אתמול בפעילות שגרתית בפורדיס זיהו רכב שעורר את חשדם. השוטרים סימנו לרכב לעצור ובמהלך הבדיקה התברר כי נהג הרכב הינו ילד בן 10 כאשר אביו יושב לידו, בנוסף נמצא כי הרכב ללא טסט בתוקף.
הרכב נגרר לתחנת המשטרה בזכרון יעקב והשוטרים מסרו לאב, תושב המקום בן 52 הזמנה לשימוע בתחנת המשטרה ותפסו את רישיון הנהיגה.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".