ראש העיר נפגש עם מנהלי האגפים בעירייה לסיכום פעילותם במהלך הסגר
עם היציאה מסגר הקורונה וחזרת עובדי העירייה לעבודה סדירה, קיים ראש העיר ישיבה עם מנהלי האגפים בעירייה אשר עבדו לאורך כל התקופה, לסיכום פעילותם בזמן הסגר. על מנת לעמוד בהנחיות משרד הבריאות, התקיימה הישיבה באולם המועצה ב"אחד העם", שם ניתן לשמור על מרחק הולם אלה מאלה.
ראש העיר שיבח את מנהלי האגפים על תפקודם ועל המאמץ שהשקיעו במטרה להעניק את השירות המיטבי לתושבי העיר גם בימי הסגר, ובפרט שיבח את מערך הקשר, הדאגה, הביקורים וחלוקת המצרכים לקשישים ולתושבים ששהו בבידוד. "עיריית חדרה לקחה על עצמה אתגר שלא כל יום נקראים אליו וביצעה אותו בצורה מעוררת הערכה", אמר ראש העיר למנהלים. עוד הוסיף כי, "האירוע עדיין לא הסתיים, ואנו מתמודדים אתו גם ברמת המדינה וגם ברמת העיר ואגפי העירייה המטפלים".
מנהלי האגפים בפגישה עם ראש העיר (צילום: דוברות העירייה)
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!