עיריית חדרה העלתה שלט ענק ומואר לחזק את ידי העיר בני ברק, שתושביה מתמודדים עם התפרצות נגיף הקורונה
ראש העיר צביקה גנדלמן: "גם אם סכנת הנגיף חילחלה באיחור לשכבות מסוימות, הרי שכעת אנו רואים את ההתגייסות של כלל התושבים למאבק בהתפשטותו. בשעה זו עלינו להיאבק לא רק בקורונה אלא גם בשנאת חינם.
בבואנו לחגוג את ליל הסדר נזכור כי כבר בצאת ישראל ממצרים היינו עם אחד מיוחד ומאוחד. יותר מאלפיים שנה אנו עם אחד עם לב אחד בטוב וברע; וגם כעת, בימי הקורונה, אנו מאוחדים מתמיד ומפגינים את הלב הענק של האומה הישראלית בעזרה הדדית, תרומה ודאגה לזולת.
בשם תושבי חדרה והנהלת העיר אני מאחל בריאות שלמה לתושבי בני ברק, כמו גם לתושבים בכל ערי ויישובי ישראל - ללא הבדל דת, תרבות או אמונה. רק בכוחות משותפים ואהבת חינם נזכה לראות ימים יפים מאלה, ימים של בריאות, אחווה, כבוד הדדי ושלום".
השלט שהוקרן על בנין בנק הפועלים במרכז העיר (צילום: שלומי גבאי)
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.