גנדלמן לחרדים בחדרה: "הימנעו מאירוח אנשים מאזורים בהם קיימת התפרצות נגיף הקורונה"
מאת: ראובן יגיל יום חמישי,
2 באפריל 2020, 19:12
בשיחתו עם הרב שמעון ביטון שאתה קיים באמצעות המחשב, הדגיש גנדלמן את החשיבות במניעת אירוח אנשים מאזורים בהם ישנה התפרצות גדולה של נגיף הקורונה על מנת שלא יכניסו את הנגיף לעיר
ראש עיריית חדרה, צביקה גנדלמן, קיים הבוקר, חמישי, דיון חירום עם נציגי הסיעות החרדיות במועצת העיר וזאת כחלק מהערכות לחג הפסח. גנדלמן דרש מהנציגים, לפנות למגזרים אותם הם מייצגים ולהדגיש בפניהם את החשיבות בביצוע ההנחיות של משרד הבריאות. עוד הדגיש גנדלמן, כי בעת הזו, אסור לתושבי חדרה, לארח תושבים מערים אחרות, מכל גווני האוכלוסייה.
"יתכן שמשפחות ירצו לארח לחג הפסח, בני משפחה או חברים קרובים מערים אחרות, דבר שאסור על פי הנחיות משרד הבריאות וחמור מכך, עלול לגרום להתפרצות המגיפה בחדרה" הדגיש ראש העיר.
גנדלמן בדיון וירטואלי עם הנציגים החרדים (צילום: דוברות העירייה)
גנדלמן הדגיש בשיחתו את דבריו של הרב שמעון ביטון, הרב הראשי לחדרה ב-"קריאת הקודש לתושבי חדרה" בה ציין כבוד הרב: "באתי בכל לשון של בקשה מבני עירנו האהובים והיקרים, אם חפצים אנו חיים, אין לארח אנשים מאזורים אלו, שלא שמעו לקול ההנחיות, בחג הפסח, על מנת שלא יכניסו חלילה את הנגיף לעירנו וירבו בה חולים ה' ירחם".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".