היכל הפיס "אנרבוקס" נחנך בחדרה במופע מול אלפי צופים
מאת: ראובן יגיל יום ראשון,
23 בפברואר 2020, 22:19
לראשונה בתולדות העיר נהנו התושבים ממופע מרהיב המציב את האולם בחדרה בשורה הראשונה של האולמות הגדולים במדינה
היסטוריה בחדרה: לראשונה בתולדותיה יכלו תושבי העיר והסביבה ליהנות ממופע מרהיב בהיכל פיס "אנרבוקס" החדש, הניצב בשורה הראשונה של האולמות הגדולים במדינה. הזמר סטפן לגר והצמד סטטיק ובן אל תבורי זכו להיות האמנים הראשונים שהופיעו בהיכל "אנרבוקס" בחדרה.
היסטוריה בחדרה (צילום: דוברות העירייה)
קהל של כ-2,700 צופים נלהבים מילאו את ההיכל החדש, וזכו לצפות בהופעה גדושת פעלולים ופירוטכניקה, שניתן לבצע רק באולמות ובהיכלי מופעים גדולים אשר מעתה נכלל ביניהם גם האולם הרב-תכליתי לאירוע ספורט ומופעים בחדרה.
סטטיק ובן אל תבורי צילום: דוברות העירייה
לדברי ראש העיר חדרה צביקה גנדלמן: "אנרבוקס חדרה יהיה אחד ממוקדי ההופעות המובילים בישראל. זה ההיכל הגדול ביותר בין חיפה לתל אביב, ויחד עם השכנים שלנו באמפי שוני ובאמפי קיסריה נביא לאזור את האמנים הגדולים בישראל לצד מופעים בינלאומיים. שלושת ההופעות הראשונות בהיכל נמכרו במלואן, מה שמוכיח עד כמה הקהל בעיר חיכה לבשורת התרבות הזו".
ראש העיר עם מכ:ל העירייה והנכדים צילום: דוברות העירייה
במוצאי שבת 29 בפברואר צפויה הופעה של הזמר שלמה ארצי, שנבחר בסקר תושבים בעיר כאמן האהוב עליהם. לאחר מכן, ב-12 במרץ, יתייצבו על במת "אנרבוקס" מירי מסיקה ורותם כהן שיחלקו במה במופע חגיגי ומיוחד.
הקמת "אנרבוקס", שינוהל על-ידי החברה הכלכלית חדרה, נמשכה כשלוש שנים בהשקעה של כ-100 מיליון שקלים מתקציב הרשות, ובסיוע מפעל הפיס, הטוטו, חברת חשמל ועוד.
ההיכל מושקע מאד בסטנדרטים בינלאומיים. באירועי ספורט, תחרויות ואליפויות יכיל האולם כ-2,000 צופים, באירועי תרבות הוא מכיל כ-2,800 צופים. הפרויקט המורכב משתרע על שטח של שבעה דונמים בהיקף של 4500 מ"ר, עם נגישות מלאה לאוכלוסייה עם מוגבלות.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.