שלושה צוותים מתחנת כיבוי חדרה בפיקודו של רשף שמואל פנסו פעלו לחילוץ הנהגת שנלכדה ברכב מתחת לגלגל ההגה כתוצאה מעוצמת המכה
אישה כבת 30 נפצעה באורח בינוני בתאונה שאירעה סמוך לצומת עירון בכביש 65.
בשעה 10:05 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על תאונת דרכים בין משאית לרכב. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח הלל יפה את הפצועה כשהיא סובלת מחבלות בגפיים.
חילוץ הנהגת מהרכב (צילום: כיבוי והצלה חוף)
חובש רפואת חירום במד״א אלישע אברג׳ל, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הרכב הפרטי עם סימני פגיעה קשים, כשבתוכו לכודה אישה כבת 30 כשהיא בהכרה מלאה. הענקנו לה טיפול רפואי תוך פעולות חילוץ של לוחמי האש, ופינינו אותה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים".
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!