מספר שיא של פרויקטים התמודדו השנה בתחרות המרכזית לענף המחשוב בישראל. מבין הפרויקטים המצטיינים, זכתה עיריית חדרה בפרס בקטגוריית שליטה ובקרה, אבטחת מידע וסייבר, על הפרויקט "תיקתק חדרה"
צמרת תעשיית ההיי-טק בישראל, מאות מנהלי מערכות מידע ומנכ"לים מכלל מגזרי המשק, נפגשו ביום ראשון במתחם הכנסים לאגו ראשל"צ בטקס הכתרת הפרויקטים הזוכים מצטייני המחשוב IT Awards 2020 של אנשים ומחשבים.
את הטקס פתח תא''ל (מיל') נתי כהן, מנכ''ל משרד התקשורת, שסיפר לאורחי האירוע על הדור החמישי בסלולר ועל חזונו להוביל את התשתיות בישראל לעידן הדיגיטלי.
חדרה במצטייני המחשוב (צילום: ניב קנטור)
עוד השתתפו בכנס במסגרת חלוקת אות הצטיינות מיוחד, בכירים מרשויות מקומיות המצטיינות בחדשנות. נציגי עשרות הארגונים הזוכים מענפי המשק השונים, עלו על הבמה לקבלת אותות ההצטיינות מפלי הנמר, יזם ומנהיג אנשים ומחשבים, כאשר בשנתה ה-17 של התחרות, הגישו מועמדות לזכייה מספר שיא של 482 פרויקטים, ועמדו לבחירת וועדה מקצועית המונה ארבעים שופטים מומחים לחדשנות טכנולוגית בראשותו של פרופ' גדי אריאב, אוניברסיטת ת"א, אשר הדגיש כי "מצוינות היא עניין מתמשך ולא כבוד חד פעמי, המציב אתגר לחזור פעם נוספת להצטיין ואף להשתדרג".
מבין הפרויקטים המצטיינים, זכתה עיריית חדרה בפרס בקטגוריית שליטה ובקרה, אבטחת מידע וסייבר, על הפרויקט "תיקתק חדרה" של מטרופולינט, על יציקת תוכן אמיתי ומעשי למונח "עיר חכמה" על ידי התממשקות נכונה ומאובטחת ישירות לבסיסי נתונים, ובכך שיפור איכות השירות לתושבי העיר חדרה באופן מיטבי.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!