מספר שיא של פרויקטים התמודדו השנה בתחרות המרכזית לענף המחשוב בישראל. מבין הפרויקטים המצטיינים, זכתה עיריית חדרה בפרס בקטגוריית שליטה ובקרה, אבטחת מידע וסייבר, על הפרויקט "תיקתק חדרה"
צמרת תעשיית ההיי-טק בישראל, מאות מנהלי מערכות מידע ומנכ"לים מכלל מגזרי המשק, נפגשו ביום ראשון במתחם הכנסים לאגו ראשל"צ בטקס הכתרת הפרויקטים הזוכים מצטייני המחשוב IT Awards 2020 של אנשים ומחשבים.
את הטקס פתח תא''ל (מיל') נתי כהן, מנכ''ל משרד התקשורת, שסיפר לאורחי האירוע על הדור החמישי בסלולר ועל חזונו להוביל את התשתיות בישראל לעידן הדיגיטלי.
חדרה במצטייני המחשוב (צילום: ניב קנטור)
עוד השתתפו בכנס במסגרת חלוקת אות הצטיינות מיוחד, בכירים מרשויות מקומיות המצטיינות בחדשנות. נציגי עשרות הארגונים הזוכים מענפי המשק השונים, עלו על הבמה לקבלת אותות ההצטיינות מפלי הנמר, יזם ומנהיג אנשים ומחשבים, כאשר בשנתה ה-17 של התחרות, הגישו מועמדות לזכייה מספר שיא של 482 פרויקטים, ועמדו לבחירת וועדה מקצועית המונה ארבעים שופטים מומחים לחדשנות טכנולוגית בראשותו של פרופ' גדי אריאב, אוניברסיטת ת"א, אשר הדגיש כי "מצוינות היא עניין מתמשך ולא כבוד חד פעמי, המציב אתגר לחזור פעם נוספת להצטיין ואף להשתדרג".
מבין הפרויקטים המצטיינים, זכתה עיריית חדרה בפרס בקטגוריית שליטה ובקרה, אבטחת מידע וסייבר, על הפרויקט "תיקתק חדרה" של מטרופולינט, על יציקת תוכן אמיתי ומעשי למונח "עיר חכמה" על ידי התממשקות נכונה ומאובטחת ישירות לבסיסי נתונים, ובכך שיפור איכות השירות לתושבי העיר חדרה באופן מיטבי.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".