מוחמד מצלח בן ה-21 הורשע בעבירות של הכנה למעשה טרור, כניסה לא חוקית לישראל, החזקת סכין והפרעה לשוטר, לאחר שנעצר עם סכין שאיתה ניסה לתקוף שוטרים בעיר
בית המשפט המחוזי בחיפה גזר היום (חמישי) חמש שנות מאסר על מוחמד מצלח, צעיר ירדני בן 21 שנעצר בחדרה בליל ה-22 ביולי, לפני חצי שנה לאחר שניסה לדקור שוטרים.
בחודש שעבר, במסגרת עסקת טיעון בין פרקליטות מחוז חיפה לבין סניגורו של מצלח, עו"ד רסלאן מחאג'נה, הרשיע אותו הרכב אב"ד השופט יחיאל ליפשיץ, השופטת גלית ציגלר והשופט שמואל מנדלבלום בעבירות של הכנה למעשה טרור שהוא רצח בנסיבות מחמירות, כניסה לא חוקית לישראל, החזקת סכין והפרעה לשוטר.
השופט ליפשיץ שקרא את עיקר גזר הדין באולם הדגיש כי "למרבה המזל הפיגוע נמנע כי לא איתר חייל".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!