החלו עבודות התשתית והפיתוח בשדרות האביב בבית אליעזר
מאת: ראובן יגיל יום רביעי,
4 בדצמבר 2019, 07:37
העירייה מבצעת עבודות תשתית ופיתוח בשדרות האביב בבית אליעזר, רחוב המהווה חוליה חשובה בהנגשת השכונה הוותיקה והתיכון
בהמשך לפיתוח רחוב יפה נוף בשכונת בית אליעזר, החלה העירייה לבצע עבודות תשתית ופיתוח גם בשדרות האביב.
כזכור, לקראת סיום פרויקט יפה נוף הנחה ראש העיר צביקה גנדלמן להרחיב את העבודות ולכלול בהן גם את שדרות האביב לכל אורכו, החל ביפה נוף, חוצה רחוב העצמאות עד לרחוב יגאל.
מ"מ ראש העיר ניר בן-חיים, בעצמו תושב בית אליעזר, ערך השבוע סיור בשטח העבודות ביחד עם הקבלן המבצע, ניר מוסא, של "מבני תעשייה" בשיתוף מינהל מקרקעי ישראל, על מנת לקבל עדכון לגבי התוכניות ולעמוד מקרוב על תחילת ביצוען.
לדברי בן-חיים, העבודות בפרויקט שדרות האביב כוללות פיתוח נרחב, סלילת כביש דו-מסלולי, שבילי אופניים, גינון ותאורה.
עוד הוסיף כי שדרות האביב הוא רחוב המהווה חוליה חשובה בפיתוח והנגשת השכונה הוותיקה, וכן הנגשת תיכון בית אליעזר, כך שסלילתו תשפר את רמת הבטיחות בכביש, לטובת נהגים והולכי רגל כאחד, ולרווחת השכונה כולה.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!