עיריית חדרה האירה את בניין העירייה באור ורוד, כסמל לחודש המאבק בסרטן. בנוסף לתאורה הייחודית הציבה העירייה על הבניין שלט גדל ממדים להעלאת המודעות לסרטן השד בשיתוף האגודה למלחמה בסרטן
חודש המודעות הבינלאומי לקידום המאבק בסרטן השד חל מדי שנה באוקטובר ומצוין הן בישראל והן בעולם.
במסגרת העלאת המודעות מדגישים את חשיבות הגילוי המוקדם כאמצעי יעיל ביותר נגד סרטן השד.
בניין העירייה נצבע בוורוד (צילום: דוברות העירייה)
על-פי נתוני משרד הבריאות, סרטן השד הוא הסרטן השכיח ביותר בנשים. גילוי מוקדם הוכח כמפחית את התמותה וכמאפשר לשנות את מהלך המחלה. נשים נקראות ללכת להיבדק, ולהיות מודעות לכך שככל שהמחלה מאובחנת בשלבים המוקדמים, עולים סיכויי הריפוי.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!