בן חיים פועל לשיפור קווי אוטובוס לאזה"ת ולתחנת הרכבת
מאת: ראובן יגיל יום ראשון,
29 בספטמבר 2019, 16:24
מ"מ ראש העיר מקדם מול אגד הרחבת קווי נסיעה לאזורים חיוניים. התוכנית תועבר לאישור משרד התחבורה
לאחר שקידם פתרון לבאי קופת חולים "דגני" המשתמשים בתחבורה ציבורית, פעל מ"מ ראש העיר ניר בן-חיים להגברת קווי התחבורה גם במקומות אחרים בעיר.
מזה תקופה פועל בן-חיים מול אגד חדרה לקידום הגברת קווי תחבורה ציבורית אל מקומות כמו תחנת רכבת מערב ואזור התעשייה. בנוסף, מאז פתיחת מתחם מול החוף-וילג', פנו אל בן-חיים תושבים רבים שביקשו שיתגייס לקדם מול אגד גם את נושא פתיחת קו אוטובוס שיגיע למתחם.
מקדמים שיפור בתחבורה
בחודשים האחרונים פועל בן-חיים מול הנהלת אגד חדרה לקידום הגברת הקווים. לאחר בחינת הנושא על כל היבטיו התחבורתיים והמקצועיים, התקיימה ישיבת עבודה נוספת בהשתתפות בן-חיים, מנהל אגד חדרה ניר מרחב, מנהל אגף התחזוקה באגד זוהר אריה, ומהנדס התנועה של אגד פיני גרשון, בה סוכמה תוכנית להגברת הקווים למתחמים האמורים.
לדברי בן-חיים, לאחר שהושגו הסכמות מול אגד וגובשה תוכנית להגברת הקווים לאזור התעשייה, תחנת הרכבת ומתחם וילג', יש להגיש את התוכנית למשרד התחבורה לאישור וקבלת הרשאה תקציבית לביצוע.
בן-חיים: "לעירייה הגיעו פניות של תושבים שביקשו את סיועה של העירייה לשיפור הנגישות למתחמי תחבורה, תעסוקה ובילוי בעיר. אני שמח שפנייתי לאגד נתקלה בהיענות ובנכונות רבה לפעול ולעבות קווים במקומות שהעליתי. אני מקווה שנשיג את הסכמת משרד התחבורה במהרה, כדי שהתוכנית שגובשה מול אגד חדרה אכן תצא אל הפועל לטובתם ורווחתם של תושבי העיר וכל באיה".
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.