שוטרי משטרת ישראל עצרו והגישו כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים כנגד צעיר תושב חדרה שנהג בפסילה, פגע באוטובוס, תקף את נהג האוטובוס, שרף את תא המעצר בו שהה ואיים על השוטרים
לפני כשבוע התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל אודות אירוע בעיר טבריה של תקיפת נהג אוטובוס ע"י חשוד שנמלט מזירת האירוע.
שוטרים הוזעקו לזירת האירוע והחלו בסריקות לאיתור החשוד ובתוך זמן קצר עצרו את החשוד, בן 21 מחדרה, והובילו אותו לתחנת המשטרה לחקירה. מכתב האישום עולה כי במהלך הנסיעה לתחנה קרע החשוד את ריפוד המושב בניידת תוך שהוא מאיים על השוטרים כי הם לא יודעים עם מי הם מתעסקים וכי הוא יעביר את שמותיהם למשפחה במרכז הארץ.
זירת האירוע (צילום: דוברות המשטרה)
מחומר החקירה עלה עוד כי, החשוד נהג ברכב פרטי בנתיב נסיעתו של האוטובוס כאשר הוא נוסע נגד כיוון התנועה, פוגע בחזית ימין של האוטובוס ובשני כלי רכב חונים. נהג האוטובוס ירד מהאוטובוס כדי להבין מהחשוד את פשר נהיגתו. בו בעת עלה החשוד על מכסה המנוע של רכבו וזינק בבעיטות לעבר פניו וחזהו של הנהג. החשוד המשיך להכות הנהג באגרופים ואף נטל פח צבע וזרק אותו לעבר הנהג.
החשוד בעת שהייתו בתא המעצר, הדליק סיגריה והחל להבעיר את הניירות בפח האשפה ואת מזרון המיטה. עת נכנסו השוטרים לכבות השריפה החל מגדף ומאיים על השוטרים.
בהתאם להתפתחויות בחקירה הוארך מעצרו של החשוד מעת לעת על ידי בית המשפט השלום בטבריה.
בתום חקירה מהירה הועבר היום (שני) מארג הראיות לחטיבת התביעות של משטרת ישראל אשר הגישה כנגד החשוד כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים בגין עבירות של תקיפה, איומים, גרימת נזק לרכוש, נהיגה פוחזת, נהיגה בפסילה, שמוש פחזני באש והתנהגות פרועה במקום ציבורי.
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.