תחת המוטו "התושב מעל הכל" ממשיך מ"מ ראש העיר ניר בן-חיים לסייר ברחבי העיר ולהיפגש עם תושבים. במסגרת סיוריו מעלים התושבים סוגיות שונות, חלקן בנושאי ניקיון ושיפור פני העיר
בהתאם למדיניות ראש העיר צביקה גנדלמן הודיע בן-חיים כי בכוונתו לצאת לשטח בליווי צוות מקצועי כדי לבחון מקרוב את טענות התושבים, ולטפל בדרוש טיפול. עם קבלת אור ירוק מראש העיר יצא בן-חיים בליווי צוות עירוני ודחפור, כדי לעקוב אחר ביצוע פעולות ניקיון וניכוש עשבים בשטחים פתוחים.
בן-חיים: "בתיאום עם ראש העיר אני נוהג לצאת מהמשרד אל השטח כדי לשמוע את התושבים, ואני שמח בכל פעם שביכולתי לפתור את הסוגיות שהעלו לשביעות רצון התושבים ושיפור חזות העיר".
בנוסף ביקש בן-חיים להודות למנהל אגף שפ"ע בוריס קוסינובסקי, המסייע בכל פנייה בצורה מקצועית, ונענה לכל בקשה באמצעות כוח אדם וציוד מתאים.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".