האמא העלתה את עגלת התינוקת לרכבת חונה וחזרה לרציף לטפל בילד נוסף, כעבור מספר דקות הרכבת החלה לנסוע כשהפעוטה נותרה לבדה. בתום מבצע נרחב הוחזרה התינוקת לאמא
מנהלי תחנות בנימינה וחדרה רגילים להעניק שירות יוצא דופן לנוסעים, אך היום (חמישי) בבוקר, התווסף לקשת השירותים גם שירותי שמרטפות.
מעט לאחר השעה 9:00, שמע מנהל תחנת בנימינה, אילן סאייג, צעקות מרציף 3, ממנו יוצאות רכבות פרבריות דרומה. סאייג מיהר למקום ושם התברר כי אמא לתינוקת בת חמישה חודשים, העלתה את העגלה לרכבת שחנתה ברציף לקראת התחלת הנסיעה דרומה, ולאחר מכן ירדה חזרה לרציף למספר דקות, לטפל באחיה הגדול של התינוקת שנשאר על הרציף. בינתיים, דלתות הרכבת נסגרו וזו החלה בנסיעה, כאשר העגלה ובתוכה התינוקת נשארו לבד ברכבת הנוסעת.
מנהל תחנת חדרה ומנהל המשמרת עם התינוקת (צילום: דוברות רכבת ישראל)
סאייג פעל במהירות, הצמיד עובד תחנה לאמא, ומיד עלה מול פקח הרכבת המדוברת ברשת החירום הרכבתית, ובמקביל יצר קשר עם כל צוותי התחנות באיזור. פקח הרכבת איתר בתוך שניות את העגלה ולא זז ממנה עד הגעת הרכבת לתחנת חדרה, שם העביר את התינוקת לחזקת מנהלי תחנת חדרה: סיני סימנטוב ומורדי בן שמחון, אשר הביאו את התינוקת למשרד מנהל התחנה והרגיעו אותה, עד הגעת האמא, כעבור מספר דקות.
"היה חשוב לי כל הזמן להדגיש לאמא שהתינוקת לא לבד", מספר אילן סאייג, מנהל תחנת בנימינה, "אני קורא מכאן לכל ההורים הנוסעים עם ילדיהם בחופש הגדול, אל תסירו את עיניכם מהילדים ברציפים ובתחנות."
סיני סימנטוב, מנהל תחנת חדרה מספר: "בתור אבא לתינוק בן חודש, אני עדיין רועד מהתרגשות. לכן כל הזמן דאגתי להדגיש לאמא שהתינוקת בידיים טובות שכבר גידלו 2 תינוקות. בעוד מספר ימים אני יוצא לחופשת לידה, וקיבלתי אימון מצויין."
מורדי בן שמחון, מנהל המשמרת בתחנת חדרה מספר: "לא הפסקתי לחשוב על הילדות שלי, מיד אחרי שמסרתי את התינוקת לאמא התקשרתי לבנות שלי ושאלתי לשלומן."
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".