חברת י.ר.א.ב, אשר זכתה במכרז הפינוי, החלה השבוע לפנות אשפה ופסולת מרחבי העיר
עיריית חדרה החליפה את קבלני האשפה בעיר, והחל מהשבוע נכנסה לתפקיד חברת י.ר.א.ב, אשר זכתה במכרז הפינוי.
החברה, מהגדולות והמנוסות בארץ בפינוי אשפה ופסולת, זכתה במכרז אשר פורסם באמצעות משכ"ל, החברה למשק וכלכלה של השלטון המקומי, ובימים אלה משלימה את היערכותה ואת לימוד אזוריה ורחובותיה של העיר.
באגף שפ"ע מציינים כי בתקופה הראשונה, עד אשר החברה תשלים את ההיערכות ואת הכרת העיר ומאפייניה, ייתכנו שיבושים קלים במקומות מסוימים שבהם נדרשות ההתאמות להליך הפינוי.
במהלך תקופה זו יגביר אגף שפ"ע את נוכחותו באמצעות מפקחיו ומנהליו, אשר ילוו באופן צמוד והדוק את הליך ביצוע הפינוי בעיר. העירייה תעדכן מעת לעת על היערכותה ותיכנס לשגרת פינוי סדורה, סדירה ויעילה.
אגף שפ"ע מבקש מהציבור לעדכן ולדווח ככל שנתקל בבעיה בפינוי האשפה.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!