חופי חדרה משתרעים על פני שבעה קילומטרים, מתחנת הכוח ועד מכמורת. רק כ-32 אחוז מכלל החופים בישראל נמצאו נקיים מאוד
המשרד להגנת הסביבה מפרסם את נתוני מדד "חוף נקי" לחודש אפריל 2019, לפיהם נמנית חדרה על הרשויות החופיות הנקיות ביותר. רק כ-32 אחוז מכלל החופים ברשויות החופיות בארץ זכו בציון "נקי מאוד", וביניהם חופי חדרה, מנחל חדרה עד כפר הדייגים ומתל גדור עד מכמורת.
מדד חוף נקי של המשרד להגנת הסביבה מספק מידע עדכני על מצב הניקיון בחופי הארץ, ונקבע על-ידי תהליכי דיגום של פסולת ביחידת שטח חוף נתון. המדד מתבצע אחת לשבועיים בכל חודשי השנה.
חופי חדרה משתרעים על פני שבעה קילומטרים, מתחנת הכוח ועד מכמורת. ברצועת החוף קיימים חופים מוכרזים בגבעת אולגה, כולל חוף נפרד לציבור הדתי, והחוף בכפר הים, וחופים שאינם מוכרזים המשתרעים מפארק נחל חדרה ועד קצה חוף מפרץ בנימין, ומהקצה הדרומי של החוף העירוני ועד חוף מכמורת.
את החופים מתחזקת העירייה באמצעות חברת "נחלים" לפיתוח תיירות בחדרה, המנקה בכל יום לאורך כל שעות היום הן את החופים המוכרזים והן את החופים הלא מוכרזים. הפיתוח והניקיון נועדו להגביר את הנאת באי החופים, אך יודגש כי הרחצה בחופים שאינם מוכרזים או בחופים ללא נוכחות מציל היא אסורה בתכלית האיסור.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!