מעטפת "האפיקומן" הכילה אלפי דולרים וכרטיסי טיסה עם המאהבת
מאת: הדר צאלים יום ראשון,
28 באפריל 2019, 08:20
הנכד מצא את האפיקומן ולמרבה ההפתעה החזיק בידו מעטפה שמנה ובתוכה אלפי דולרים וזוג כרטיסי טיסה. האישה ההמומה התעשתה במהירות וכבר בחול המועד פתחה בהליכים משפטיים נגד בעלה
הפסח הזה הניב לא מעט הפתעות בביתם של בני זוג המתגוררים באחד הישובים הנחשבים בארץ ולהם נכסים בעשרות מיליוני שקלים. הדרמה התרחשה בערב ליל הסדר. השבוע היא תעבור לאולם הדיונים בבית המשפט למשפחה במרכז הארץ.
האפיקומן המפתיע (צילום: pexels)
בני הזוג, בסוף שנות החמישים לחייהם, מנהלים בית חם ומיוחד. לזוג ארבעה ילדים וחמישה נכדים. כהרגלם אירחו את ילדיהם ונכדיהם לארוחת הסדר המסורתית. לקראת סיומה הגיח אחד הנכדים עם האפיקומן, או מה שהוא חשב שזה האפיקומן ובידו מעטפה חומה שמנה.
בבקשה שתונח על שולחנו של בית המשפט נטען כי "באפיקומן" היו כמה אלפי דולרים וזוג כרטיסי טיסה. עוד טוענת האישה כי מיד אחרי שקיבלה מנכדה את "האפיקומן" גילתה כי יעדם של כרטיסי הטיסה היה לזנזיבר,
אחד על שם בעלה והשני על שם אישה אחרת, כנראה מזכירתו של הבעל במפעל התכשיטים שבבעלות המשפחה.
עו"ד שרין סולן
האישה, באמצעות עורכת הדין שרין סולן, טוענת בין היתר כי היא זו שכנראה מצאה בחג הזה את האפיקומן האמיתי. "מאסתי בתרגילים המכוערים של בעלי כל פעם עם מישהי אחרת. יותר איני מוכנה להעלים עין", טענה בבקשה לצו הרחקה מידי.
להגנתו, טען הבעל המופתע כי תכנן נסיעת "עבודה" עם מזכירתו. "מדובר בעסקים נטו, לא היו כאן שום סודות. אם היו כאלה לא הייתי מביא את הכרטיסים והכסף הביתה".
האישה כמובן לא קיבלה את ההסבר וביקשה ממנו לעזוב את הבית משסירב לעשות זאת התפתח עימות כשהאישה כבר צילמה את כרטיסי הטיסה ופנתה לעורכת דינה.
"הבגידות שלו כל כמה שנים חוזרות על עצמן ואני לא רוצה עוד את החיים המשותפים האלה".
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.