החפ"ק משפר משמעותית את רמת המוכנות של העירייה לתרחישי חירום שונים, ויסייע בניהול אירועים בזמן אמת מתוך אזור ההתרחשות
עיריית חדרה רכשה חפ"ק נגרר, חדר פיקוד קדמי נייד שבאמצעותו ניתן להגיע בשעת חירום למקום האירוע ולנהל מהשטח כל תרחיש.
החפ"ק הנגרר מצויד כנדרש לאירועי חירום ואירועים לא שגרתיים אחרים, ומשפר את יכולת השליטה של צוותי החירום והביטחון העירוניים בתוך או סמוך לאזור האירוע.
בין היתר מצויד החפ"ק באוהלים, כסאות ושולחן לדיונים, טלפונים, מכשירי קשר, ראוטר המאפשר קשר מקוון שוטף, מחשבים, מערכות איתור וקישור למצלמות המוקד, גנרטור עצמאי ועוד.
בנוסף לחפ"ק נרכש גם עגלת תאורה, עם ציוד תאורה טלסקופי המתרומם ויכול להאיר שטח ברדיוס של קילומטר. עגלת התאורה, שגם היא מצוידת בגנרטור, יכולה להגיע לכל אתר ולסייע בשעת חירום בתרחישים כמו חיפוש נעדרים, חיפוש בהריסות וכדומה.
חנוכת החפ"ק הנגרר (צילום: חפ"ק עיריית חדרה)
השבוע חנכה העירייה את החפ"ק הנייד ואת עגלת התאורה. במעמד החנוכה השתתפו ראש העיר צביקה גנדלמן, מנהל אגף ביטחון ואכיפה איתן כהן, עוזר ראש העיר איציק נחמני, מנהלי מחלקות הביטחון והפיקוח העירוני, ועובדי האגף.
מנהלת אגף ביטחון ואכיפה איתן כהן, שיזם והוביל את רכישת החפ"ק ועגלת התאורה לעיריית חדרה, ציין כי הפעלתם תוכל לסייע גם לגופי חירום והצלה נוספים לפעול ביעילות ובמקצועיות בתנאי חירום בשטח.
יצוין כי עיריית חדרה זוכה לשבחים על רמת מוכנותה למצבי חירום ועל ביצוע שוטף של תרגול להעלאת המוכנות להתמודדות במצבי חירום בתרחישים שונים.
עוד זוכה העירייה לשבחים על שיתופי הפעולה ועל הסנכרון עם גופי חירום, הצלה, צבא, גופי סמך, וכוחות חבירים כמו בית החולים, חברת החשמל, משטרת ישראל ורבים אחרים, במטרה לשפר כל הזמן את רמת המוכנות הכלל מערכתית בעיר.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.