במהלך החיפוש בדירה נתפסו 166 שתילים במשקל כולל של 53 ק"ג וציוד החשוד לשם הפעלת המעבדה
המשטרה חשפה אתמול מעבדת הידרו בדירה ברחוב יגאל אלון בחדרה ועצרה חשוד תושב פרדס חנה בן 36 בחשד לגידול וייצור סמים בתנאי מעבדה.
במשטרה מציינים כי המעצר הוא במסגרת המאבק חסר הפשרות של המשטרה בנגע הסמים כשהיא שמה דגש על סחר וגידול סם המסכן את שלום הציבור.
המעבדה שנחשפה (צילום: דוברות המשטרה)
במהלך הפעילות נתפסו 166 שתילים במשקל כולל של 53 ק"ג וציוד החשוד לשם הפעלת המעבדה. החשוד נעצר כאמור והבוקר הוארך מעצרו בבית משפט השלום בחדרה עד יום רביעי.
סניגורו של החשוד עו"ד רותם כהן אמר בתגובה למצרו של מרשו: "החקירה בראשיתה, חלקו של הלקוח שלי נבדק ונגיב בהתאם בבית המשפט"
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".