תושב חדרה נעצר בחשד לניהול מעבדת סמים בהיקף חסר תקדים
מאת: שלומי גבאי יום חמישי,
14 בפברואר 2019, 17:38
שווי הסמים שנתפסו מוערך בקרוב ל-11 מיליון שקלים. במשך כשבועיים הצליח החשוד החדרתי להסתתר מבלשי מרחב דן עד שנתפס
בעקבות פעילות יזומה של בלשי מרחב דן, נעצר תושב חדרה בן 34, בחשד למעורבות בהפעלת מעבדת סמים מסוג מריחואנה בוילה בת 5 חדרים הממוקמת בלב שכונת מגורים בת"א. המשטרה עצרה אדם נוסף החשוד גם הוא במעורבות בהפעלת המעבדה.
בדירה נתפסו מאות שתילים של סם מסוג מריחואנה במשקל 104 קילו כשהם מחולקים בין כל החדרים. עוד נתפסו בדירה ציוד לגידול הסם, טלפונים ניידים, ומשקל מסחרי.
החשוד נעצר והובא לחקירה בתחנת מסובים. מעצרו הוארך בחמישה ימים על ידי בית משפט שלום בת"א. בחקירתו הוא קושר עצמו לדירה ובשבוע הבא צפויה הפרקליטות להגיש נגדו כתב אישום לבית המשפט המחוזי בתל אביב.
גורמים במשטרה ציינו כי תימשך הפעילות הגלויה והסמויה של המשטרה כל העת במסגרת מלחמתה הבלתי מתפשר כנגד יצוא, יבוא וסחר בסמים המופצים בקרב האוכלוסיה.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!