החשודים תושבי חדרה, נעצרו בעקבות מידע מודיעיני מדוייק והם מוכרים למשטרה. העצורים משתייכים לכנופיה מקומית ובעת המעצר הצליחו שניים מהחשודים להימלט והם נעצרו למחרת
בעקבות מידע מודיעיני מדוייק ובתום חקירה סמויה עצרה המשטרה לפני כשבוע 4 חשודים תושבי חדרה, בגילאים 22-26, בסחר בסמים כשברשותם מעל 12 ק"ג נטו של חומר החשוד כסם מסוג מריחואנה.
הסם שנתפס (צילום: דוברות המשטרה)
בתוך כך, בלשי היחידה המרכזית של מחוז חוף ניהלו מעקב אחר החשודים תוך שהם משתמשים באמצעים טכנולוגיים ובהם גם האזנות למכשירי הטלפון הניידים של החשודים וזאת עד המעבר לשלב החקירה הגלויה שבמהלכה עצרו את הארבעה בדירה ברחוב סגל בחדרה. בעת מעצרם מתפסו ברשותם סמים בשווי מוערך של מעל מיליון שקלים. בנוסף, נמצא בדירה ציוד המשמש על פי החשד לחלוקת הסם למנות.
עו"ד שי לוי צילום: שלומי גבאי
מעצרם של החשודים, הוארך מעת לעת ולמרות שרובם העדיפו לשתוק במהלך החקירה היו אלה האזנות שקשרו אותם באופן ברור למעשה. אתמול הוגשה נגד 4 החשודים הצהרת תובע בחשד לסחר בסמים וקשירת קשר לביצוע פשע ובכוונת יחידת התביעות בחדרה להגיש נגדם בתחילת שבוע הבא כתב אישום בגין המיוחס להם.
עו"ד שי לוי המייצג את אחד החשודים אמר: "החשוד שמשרדינו מייצג מכחיש את המיוחס לו על ידי המשטרה. אנו ממתינים לחומרי החקירה."
עו"ד רותם כהן צילום: שלומי גבאי
עורך דין רותם כהן המייצג את בעל הדירה אמר: "טרם נחשפנו לחומר הראיות ומטבע הדברים, בשלב זה מוקדם לחרוץ את גורל התיק."
עורך הדין מיקי סיבוני המייצג גם הוא את אחד החשודים אמר: "שוב פעם משטרת ישראל יוצאת בהצהרות בומבסטיות. מרשי מכחיש את החשדות ונמתין לחומר הראיות."
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!