החשודים תושבי חדרה, נעצרו בעקבות מידע מודיעיני מדוייק והם מוכרים למשטרה. העצורים משתייכים לכנופיה מקומית ובעת המעצר הצליחו שניים מהחשודים להימלט והם נעצרו למחרת
בעקבות מידע מודיעיני מדוייק ובתום חקירה סמויה עצרה המשטרה לפני כשבוע 4 חשודים תושבי חדרה, בגילאים 22-26, בסחר בסמים כשברשותם מעל 12 ק"ג נטו של חומר החשוד כסם מסוג מריחואנה.
הסם שנתפס (צילום: דוברות המשטרה)
בתוך כך, בלשי היחידה המרכזית של מחוז חוף ניהלו מעקב אחר החשודים תוך שהם משתמשים באמצעים טכנולוגיים ובהם גם האזנות למכשירי הטלפון הניידים של החשודים וזאת עד המעבר לשלב החקירה הגלויה שבמהלכה עצרו את הארבעה בדירה ברחוב סגל בחדרה. בעת מעצרם מתפסו ברשותם סמים בשווי מוערך של מעל מיליון שקלים. בנוסף, נמצא בדירה ציוד המשמש על פי החשד לחלוקת הסם למנות.
עו"ד שי לוי צילום: שלומי גבאי
מעצרם של החשודים, הוארך מעת לעת ולמרות שרובם העדיפו לשתוק במהלך החקירה היו אלה האזנות שקשרו אותם באופן ברור למעשה. אתמול הוגשה נגד 4 החשודים הצהרת תובע בחשד לסחר בסמים וקשירת קשר לביצוע פשע ובכוונת יחידת התביעות בחדרה להגיש נגדם בתחילת שבוע הבא כתב אישום בגין המיוחס להם.
עו"ד שי לוי המייצג את אחד החשודים אמר: "החשוד שמשרדינו מייצג מכחיש את המיוחס לו על ידי המשטרה. אנו ממתינים לחומרי החקירה."
עו"ד רותם כהן צילום: שלומי גבאי
עורך דין רותם כהן המייצג את בעל הדירה אמר: "טרם נחשפנו לחומר הראיות ומטבע הדברים, בשלב זה מוקדם לחרוץ את גורל התיק."
עורך הדין מיקי סיבוני המייצג גם הוא את אחד החשודים אמר: "שוב פעם משטרת ישראל יוצאת בהצהרות בומבסטיות. מרשי מכחיש את החשדות ונמתין לחומר הראיות."
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!