מינהלת עסקים חדרה מקדמת שימוש באפליקציה המעודדת את תושבי העיר לרכוש בעסקים מקומיים, אשר בתמורה יעניקו הטבות ייחודיות לחדרתיים
מינהלת עסקים חדרה מובילה מהלך עירוני חדשני אשר נועד לעודד את תושבי העיר לקנות בעסקים מקומיים. המינהלת שהקימה עיריית חדרה, פועלת במסגרת החברה הכלכלית תחת המוטו "מטעינים אנרגיה לקידום עסקים בחדרה".
החיבור בין תושבי העיר לעסקים בעיר מתבצע באמצעות MyCityCard, אפליקציה עם כרטיס הטבות סלולארי עירוני, שבמסגרתו יכולים בעלי עסקים להציע הטבות לתושבי העיר, ובמקביל לקבל חשיפה לעסק. מנהלת מינהלת עסקים, מירית ווקס, מסבירה כי המהלך החדש נועד לקידום עסקים קטנים בעיר, ובד בבד להוזיל את יוקר המחייה לתושבים.
MyCityCard הוא כרטיס ההטבות העירוני הסלולארי הראשון בעולם המונפק ישירות לסמארטפון ומוצג באפליקציה בלחיצת כפתור על גבי המסך. עיריית חדרה היא הרשות המוניציפלית הראשונה בארץ שאימצה את הפרויקט באופן רשמי, ומעודדת את השימוש בכרטיס לטובת קידום העסקים הקטנים בעיר.
כרטיס הטבות סלולארי (צילום: דוברות העירייה)
ווקס: "מדובר במיזם חברתי-עסקי, שנועד לקדם בעת ובעונה אחת הן את רווחתם של העסקים הקטנים והן את רווחתם של התושבים. העסקים המקומיים יעניקו הטבות ייחודיות לתושבי העיר, ואילו התושבים יתנו העדפה ויתר תשומת לב לעסקים המקומיים בחדרה".
העסקים הקטנים נרשמים חינם לאפליקציה ורושמים הטבה ייחודית, לה יהיו זכאים רק תושבי חדרה שיציגו את MyCityCard חדרה באפליקציה. התושבים, מצדם, נרשמים חינם כתושבי חדרה ומיד מקבלים ישירות לאפליקציה את כרטיס ההטבות רשום על שמם. הכרטיס ניתן להצגה בעסקים על גבי מסך האפליקציה בלחיצת כפתור.
ווקס: "בנוסף על כל היתרונות הגלומים בהשתייכות למיזם, כל עסק שעונה על הקריטריון של עסק קטן וסיים את ההרשמה הכוללת רישום הטבה ייחודית לתושבי העיר, מקבל חינם גם דף עסקי באינטרנט וגם דף עסקי באפליקציה, עם יכולות שיתוף בכל הדרכים האפשריות, כולל ברשתות חברתיות.באופן כללי מדובר על מערכת חדשנית, היוצרת רשת חברתית עסקית המקשרת בין תושבים לבין עסקים קטנים שחיים ופועלים באותה עיר, כשכל הצדדים מרוויחים".
את האפליקציה ניתן להוריד בחנות האפליקציות בסמארטפון. אפשר גם להתקשר מהנייד לטלפון 052-6250668 ולאחר הניתוק תתקבל הודעת SMS עם קישור ישיר להורדת האפליקציה.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!