מותו של גבר כבן 30 נקבע במקום. פצוע באורח בינוני כבן 50 פונה לבית החולים באמצעות מסוק. 7 פצועים נוספים באורח קל פונו לבית החולים הלל יפה
מבדיקה ראשונית עולה כי סיבת התאונה הינה התהפכות עצמית של רכב ההסעות וכתוצאה מכך נקבע מותו של אחד הנוסעים. נפצעו 7 נוסעים נפצעו באורח קל ופצוע כבן 50 באורח בינוני אשר פונה במסוק לבי"ח רמב"ם.
בעקבות הטיפול בתאונה נחסם הכביש לתנועה ממחלף באקה למחלף עירון. ציבור הנהגים התבקש לצאת במחלף באקה ולהמשיך דרך כביש 9. שוטרים ובוחני תנועה שהגיעו למקום החלו בחקירת נסיבות התאונה.
הרכב המסחרי שנפגע (צילום: דוברות המשטרה)
ממד"א מרחב שרון נמסר כי בשעה 10:38 התקבל דיווח במוקד 101 על תאונת דרכים שאירעה בכביש 6 סמוך למחלף עירון לצפון ובה מעורב רכב הסעות מסחרי. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום טיפלו ב-9 פצועים בהם 1 קשה שאת מותו נאלצו לקבוע לאחר זמו קצר במקום.
זירת התאונה צילום: דוברות מד"א
פראמדיק מד"א יקי חג'ג' שהיה הראשון בזירה סיפר: "מדובר בתאונת דרכים קשה, רכב ההסעות היה בשטח שמעבר לגדר ההפרדה כשהוא עם פגיעות פח קשות והפצועים היו בסמוך אליו. גבר כבן 35 שכב על הקרקע כשהוא מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית, ביצענו בו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. פצוע כבן 50 שסבל מחבלה בחזה טופל בשטח ופונה במסוק מד"א לבי"ח רמב"ם כשמצבו בינוני ויציב. 7 נפגעים נוספים שהיו ברכב והתהלכו בזירה מפונים באמבולנסים של מד"א לבי"ח הלל יםה כשמצבם קל ויציב."
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!