פרקליטות מחוז מרכז הגישה לבית המשפט השלום בפתח תקווה כתב אישום נגד דניאל ביטון מאור עקיבא בעקבות תלונה של צעירה שאותה אסף לרכבו סמוך לתחנת הדלק בגבעת אולגה
על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד נעמה תור זאבי, בחודש מרץ האחרון, המתינה המתלוננת לחבר בתחנת אוטובוס סמוך לתחנת דלק במחלף אולגה. באותה העת עבר הנאשם ליד התחנה, עצר את רכבו ליד המתלוננת אשר בכתה, החל לשוחח עמה והציע להסיע אותה. תחילה המתלוננת סירבה, אך לאחר שהפציר בה הסכימה ונכנסה לרכב.
הנאשם הציג עצמו כאביו של זמר מפורסם ואף הציע למתלוננת כרטיסים להופעותיו. במהלך הנסיעה העיר הנאשם הערות מיניות באוזניה של המתלוננת. בהמשך עצר את הרכב בסמוך לבית חברו והחל ללטף את ידה של המתלוננת, שניסתה בתגובה להזיז את ידו. הנאשם אחז בידה בחוזקה, קירב את ראשו לראשה ונישק אותה על שיערה. מיד לאחר מכן ליטף הנאשם את ירכה של המתלוננת, תוך שמעלה את ידו בהדרגתיות כלפי מעלה, קירב את פניו אל פניה ונישק אותה על לחיה. כשחברו נכנס לרכב הנאשם חדל ממעשיו והמשיך בנסיעה.
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.