בפעולה מהירה ומקצועית מנעו לוחמי האש את התפשטותה האש אל תוך המבנה ורק פיח מועט חדר אל תוך חדר הילדים בקומה השניה
שני צוותי כיבוי בפיקודו של רשף אביגדור שטרן מתחנת כיבוי חדרה הוזעקו הלילה סמוך לשעה 02:00 לכיבוי שריפה שפרצה בבית ברחוב הלוי שכונת בית אליעזר בעיר. לוחמי האש שהגיעו למקום זיהו כי מדובר בגג הפרגולה אשר בער בעוצמה וכי האש איימה להתפשט אל תוך המבנה ולחדר הילדים שהיה סמוך למוקד השריפה.
בפעולה מהירה ומקצועית של הצוותים הם הצליחו למנוע את התפשטות האש אל תוך המבנה והנזק שנגרם הוא לפרגולה ופיח מועט שחדר אל תוך חדר הילדים בקומה השניה שכאמור היה סמוך למוקד השריפה.
הבית בבית אליעזר (צילום: כיבוי והצלה מחוז חוף)
חוקר מטעם רשות הכבאות הגיע לחקור כדי לקבוע את נסיבות פרוץ הדליקה. מבדיקה ראשונית מסתמן שסיבת פרוץ השריפה הוא כשל חשמלי ושפעילות הכבאים מנעה אסון כשעצרו את האש לפני שהתפשטה לחדר הילדים.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!