כ-120 משתתפות ומשתתפים בהפגנה היהודית-ערבית הראשונה נגד האלימות כלפי נשים בגבעת חביבה. אנהאר מסארווה, יוזמת ההפגנה בגבעת חביבה: "הגיע הזמן שנשים קץ לאלימות נגד נשים יהודיות וערביות"
כחלק מהמחאה נגד הטיפול באלימות כלפי נשים, שכוללת שביתה המונית שמלווה בהפגנות ואירועים רבים בעשרות מוקדים ברחבי הארץ, כ-120 משתתפות ומשתתפים יצאו להפגין הבוקר בהפגנה ביהודית- ערבית הראשונה שנערכה בצומת גבעת חביבה. את ההפגנה יזמה אנהאר מסארווה, מנהלת היחידה לקידום מגדרי בגבעת חביבה, המרכז לחברה משותפת ויועצת לקידום מעמד האישה בערערה.
אנהאר מסרה: "הגיע הזמן שנשים קץ לאלימות נגד נשים יהודיות וערביות, הממשלה מוכרחת לתמוך בתכניות רווחה, הסברה והעצמה לנשים. זה יום היסטורי לנשים במדינה בו כולן נרתמות להעלות את המודעות לאלימות נגד נשים.
זאת המחויבות של כולנו כדי למנוע את הרצח הבא, אני מבקשת שיתנו לנו את הכלים והתקציבים כדי לשנות את המצב הנוכחי."
יניב שגיא, מנכ"ל גבעת חביבה מסר: " יצאנו להפגין הבוקר נגד האלימות כלפי נשים והאטימות של הממשלה בנושא עם מעל 100 משתתפות ומשתתפים שהגיעו להפגין ביחד אתנו. היום פרצנו במחאה גדולה, מחר נעבוד קשה כדי שהקברניטים של המדינה יילחמו נגד הרצח, האלימות והאפליה שיש בחברה שלנו כנגד נשים יהודיות וערביות."
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.