בית המשפט נענה לבקשת הפרקליטות והורה להשאירה במעצר עד ליום 29.7.2018 בו יוקרא בפניה כתב האישום
פרקליטות מחוז חיפה הגישה היום (שלישי) לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד בימה קומארי קאפלי בת 46 – מטפלת סעודית זרה בגין עבירות אלימות והתעללות בקטינה חסרת ישע וכניסה ושהיה בישראל בניגוד לחוק
מעובדות כתב האישום שהוגש באמצעות עוה"ד ענאן ג'אנם עולה כי מחודש ינואר 2016 עבדה הנאשמת כמטפלת בקטינה חסרת ישע- מחמת גילה, מחלתה ומצבה הגופני והנפשי. הנאשמת אף התגוררה עימה בבית הוריה לצורך סיפוק צרכי מחייתה, לבריאותה ולשלומה של הקטינה.
בימה קומארי קאפלי (צילום: דוברות המשטרה)
ביום 20.11.17, בעקבות חשד להתנהלות לא תקינה של הנאשמת כלפי הקטינה הציבו הורי הקטינה מצלמת אבטחה מוסווית בחדרה של הקטינה על מנת לתעד את המתרחש בו.
מהתיעוד עולה כי בשני מועדים במהלך חודש ינואר 2018 , נהגה הנאשמת בקטינה בתוקפנות ובכוח ללא כל הצדקה, כשהיא מטילה עליה אימה ושררה, תוך ניצול מרותה על הקטינה ותוך גרימת מכאוב, סבל והשפלה.
עוד עולה כי מיד לאחר שנודע לנאשמת כי מעשיה תועדו ונחשפו על ידי משפחת הקטינה, היא נמלטה ונעצרה רק לאחר שפורסמה תמונתה ע"י המשטרה כלי התקשורת.
בית המשפט נענה לבקשת הפרקליטות והורה להשאירה במעצר עד ליום 29.7.2108 בו יוקרא בפני הנאשמת כתב האישום.
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.