מעבדה ממוחשבת: תושב חדרה הפעיל מעבדת הידרו בתוך מחשב
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
30 במאי 2018, 18:38
בפעילות משטרתית ממוקדת כנגד גידול וסחר בסמים באזור חדרה חשפה המשטרה מעבדת הידרו "ממוחשבת" בביתו של תושב העיר
שוטרי תחנת חדרה עצרו את תושב העיר בן 26, בחשד שהפעיל בביתו מעבדת הידרו. בעקבות מידע מודיעיני ערכו הבלשים אתמול בלילה חיפוש בביתו של החשוד לאחר שהתעורר החשד כי הוא מפעיל מעבדת הידרו ביתית.
במהלך החיפוש נמצא מחשב נייח לכאורה תמים, אולם חיפוש פיזי מעמיק יותר "בתוך" מארז המחשב, לא העלה קבצים דיגיטאלים, אלא שתילים של צמח החשוד כסם, הגדלים בתנאי חממה.
הבלשים ערכו חיפוש נוסף בבית ובסיומו נמצאו מספר חומרים החשודים כסם ובהם: שתילי מריחואנה במשקל של למעלה מקילו וחצי, פלטות חשיש ועוד. כאמור, החשוד נעצר והועבר להמשך טיפול חקירות וציוד המעבדה נתפס כמוצג.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!