דירקטוריון החברה הכלכלית בחדרה אישר את מינויו של שי ארנט-כהן, אשר זכה במכרז לתפקיד המנכ"ל והחל לכהן בתפקידו. החברה הכלכלית משמשת כזרוע ביצועית ויזמית של העירייה
לחברה הכלכלית חדרה נבחר מנכ"ל חדש במקומו של המנכ"ל היוצא עופר מלכה. דירקטוריון החברה הכלכלית אישר את מינויו של שי ארנט-כהן אשר זכה במכרז לתפקיד המנכ"ל.
ארנט-כהן, בן 52, עורך דין בהכשרתו, בעל תואר ראשון במשפטים (עם התמחות בכלכלה) ותואר שני במנהל עסקים. בתפקידו האחרון כיהן כסמנכ"ל פיתוח עסקי וראש מנהלת העסקים בחברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא וזאת משנת 2014. במסגרת זו ניהל את תחום היזמות והפיתוח העסקי, הוביל פרויקטים ציבוריים, פעל להבאת יזמים וחברות לעיר והניע תהליכים לקידום ופיתוח העיר.
שי ארנט-כהן. ימשיך את תנופת הפיתוח (צילום: דוברות העירייה)
בעברו כיהן בתפקידי ניהול בכירים בתחום היזמות והפיתוח העסקי, לרבות בחברות ציבוריות כגון "קבוצת דלק ישראל" ועוד, תוך התמחות ארוכת שנים בתחום הנדל"ן.
עם כניסתו לתפקיד אמר שי ארנט-כהן: "תודתי לאמון שניתן בי על ידי ראש העיר, תת אלוף (מיל.) צביקה גנדלמן, ודירקטוריון החברה הכלכלית חדרה. בכוונתי לממש במלואן את היכולות הגבוהות הגלומות בחברה הכלכלית חדרה ולהמשיך את תנופת הפיתוח שהחלה זה מכבר".
החברה הכלכלית חדרה הוקמה בשנת 1992 על-ידי עיריית חדרה, ומשמשת כזרוע ביצועית ויזמית שלה. מטרת החברה פיתוח פרויקטים עירוניים וייזום פרויקטים חדשניים ומניבים תוך שימת דגש על ביצוע מעולה, קשב והתייחסות לדרישות החברתיות והכלכליות של העיר.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!