גבר כבן 49 נמחץ למוות לאחר שמשאית הדרדרה לכיוונו. צוות מד"א קבע את מותו במקום
בשעה 11:33 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על פועל שנמחץ בין משאית ומכולה במפעל. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה דיווחו על גבר כבן 49 שנמצא ללא סימני חיים עם פגיעה רב מערכתית קשה ולא נותר להם אלא לקבוע את מותו במקום.
חובש בכיר במד"א רוני דרורי שהגיע לזירה סיפר: "כשהגענו למפעל ראינו את הפועל שוכב סמוך למכולה כשהוא סובל מפגיעה קשה בפלג גופו העליון. סיפרו לנו שהוא נלכד בין המשאית למכולה וחולץ כשהוא מחוסר הכרה. ביצענו בו מספר בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ובתוך זמן קצר נקבע מותו."
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!