ראש העיר חדרה והאוהד מספר 1 של קבוצת הפועל חדרה גבעת אולגה מגדיר מטרות מחדש. בהרמת כוסית לחג עם עובדי העירייה הוא ציין: "השנה נדרשתי שלוש פעמים להגדיר מטרות להפועל חדרה גבעת אולגה. היעד עכשיו הוא עלייה לליגת העל
ההצלחה האדירה העונה של הפועל חדרה גבעת אולגה, תפסה בהפתעה יחסית גם את האוהד מספר 1 של הקבוצה, ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן שפעל רבות לאיחוד קבוצות הכדורגל בחדרה. כיום מתברר כי מדובר היה במהלך מחושב וחשוב מאוד לעיר שהחל למעשה גם את הפריחה של הפועל חדרה.
גנדלמן והאוהדים. המטרה ליגת העל (צילום: שלומי גבאי)
בהרמת כוסית חגיגית למנהלי המחלקות בעירייה התייחס גנדלמן בתחילת השבוע לקבוצת הכדורגל: "זו הפעם השלישית שאני מגדיר להם מטרות. בתחילת העונה הייתה המטרה להישאר בליגה, לאחר מכן המטרה שודרגה להבטחת מקום בפלייאוף העליון, וכעת המטרה היא לעלות לליגת העל. אף אחד לא עוצר אותם, והם מביאים כבוד גדול לעיר כולה. כמובן שאם הם לא יעלו זה לא יהיה כישלון, כי גם ככה הם עושים עונה מדהימה מעל לכל הציפיות. אבל תמיד צריך להתאים את עצמך למציאות, ובזכותם המציאות הנוכחית היא של מאבקי עלייה".
גנדלמן. מקפיד להגיע לכל משחקי הבית צילום: שלומי גבאי
השנה העביר גנלדמן לקבוצה תקציב של 4 מיליון שקלים, שמהווה כ-50 אחוזים מתקציב המועדון כולו. הוא מקפיד להגיע לכל משחקי הבית ומאוד מעורה בכל המתרחש בקבוצה.
במקביל להצלחת הפועל חדרה, פועל גנדלמן גם לקידום הבנייה של אצטדיון הכדורגל החדש בעיר, ולכל הסובבים אותו הוא מדגיש: "אני לא נבהל מליגת העל, ובהחלט רוצה לעלות. גם כשעלינו לליגה הלאומית היו כאלה שחששו ולא ידעו איך הפועל חדרה תתמודד. לקבוצה יש הנהלה מצוינת שיודעת לעמוד באתגרים ויש מאמן נפלא שכבר הוכיח שהוא מתאים לרמות הגבוהות ביותר. אנחנו משקיעים מיליוני שקלים גם בהקמת מתקני כדורגל ראויים, כמו למשל מגרשי האימון בהם יותקן דשא סינטטי, כי קבוצה שתשחק בליגת העל ראויה למגרשי אימונים ברמות הכי גבוהות".
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.