מדובר בתוכנית הדגל המשטרתית מיל״ה (משטרת ישראל למען הנוער), קהילתית מעצימה, המשותפת למשטרה ולרשות שנועדה ליצור שינוי חשיבתי אצל בני נוער כדי שישתלבו בחברה בצורה תורמת
נערי תכנית מיל"ה (משטרת ישראל למען הנוער) הגיעו לביקור בתחנת משטרת עירון כפר קרע. את התכנית מוביל המש"ק רנ"ג מוטי גבאי. מדובר בתוכנית ערכית ומשמעותית המגשרת בין המשטרה לבין הנוער. שיתוף הפעולה בין המשטרה והרשות מביא לתוצאות נושאות פרי, בתקווה שהפעילות תעצים ותוביל את בני הנוער לעתיד בטוח וחיובי.
מיל"ה הינה תוכנית חברתית מניעתית שמטרתה לשקם בני נוער עוברי חוק או בני נוער בסיכון ולהעניק להם כלים ומוטיבציה לקיים מסלול חיים נורמטיבי. הפרוייקט הוא במסגרת מדיניות "שיטור מבוסס קהילה", וכחלק מתכנית המפנה.
את הביקור של נערי מיל"ה בתחנת עירון פתח מפקד התחנה, סנ"צ מיכה גפני בסרטון והצגת נתוני התחנה והפעילות בה, כולל החשיבות על שמירת חיי האדם ואיכות החיים. בני הנוער עברו בחדר חקירות, יומן התחנה ומרכז השירות לאזרח ואף קיבלו הצצה לתא המעצר.
במהלך הביקור אמר סנ"צ מיכה גפני לנערים: "אתם השליחים של בני הנוער והעתיד של כפר קרע....כל אחד מכם הוא מנהיג לעצמו, והוא זה שיחליט לגבי הדרך שלו ויכול להשפיע על האחר"
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.