הפגנה של עובדי חברת החשמל ציפתה לקראת ביקורם של השרים אלקין ושטייניץ לתחנה במחאה על ההסכם העתיד להיחתם בחח"י, המשטרה הוזעקה לאחר שהמפגינים חוסמים את הכניסה לתחנה
כ-80 מעובדי חברת החשמל חסמו את הכניסה לתחנה בעקבות הסכם הרפורמה שנחתם בין חח"י לבין הגופים המפקחים על חח"י ושבעקוהתיו לגבריהם תיאלץ החברה לפטר 2800 עובדים בשלב ראשון.
בעקבות ההפגנה שמקיימים העובדים הכניסה לתחנת הכח נחסמה ובכירי החברה וכן כל משתתפי הטקס שאמור להתחיל ממתינים בשער. המשטרה מנסה להידבר עם נציגי המפגינים בדבר פינוי השער.
בכירי החברה יפתח רון טל ועופר בלוך, הגיעו לשער הכניסה לתחנת הכח ומנסים לשכנע את המפגינים לפתוח את הכניסה , רון טל אמר לעובדים כי הוא נלחם למענם וכי גורלם לא יהיה כעובדי טבע. עופר בלוך מנכ"ל חח"י אמר לעובדים: "המדינה היא הריבון, אנחנו לא יותר חזקים ממנה, אנחנו חייבים ללכת להסכמים אחרת המדינה תעשה מה שברצונה ויגרמו לנו נזקים".
עובדי החברה בכניסה לתחנת הכח בחדרה (צילום: שלומי גבאי)
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.