שבחים לערנות הפקחים העירוניים שמגלים אזרחות למופת במהלך ההתמודדות עם אירועים ברחבי העיר
ערנותם של פקחי העירייה זכתה לשבחים של תושבים אסירי תודה. באחד הסיורים נתקל הפקח אלירן חלפון בתיק נשיאה נטוש. בדיקה העלתה שהתיק הכיל סכום כסף גדול, וכן צ'קים ומסמכים רבים. הפקח הצליח לאתר את שמו של בעל התיק, יצר עימו קשר והשיב לו את האבדה.
בעל התיק הודה לכלפון, אשר זכה למילות שבח על גילוי האזרחות הטובה גם ממנהל הפיקוח סהר לוי וממנהל אגף אכיפה וביטחון איתן כהן.
במקרה אחר, בסיור שערכו הפקחית העירונית רוז צמח ומפקח התברואה שלומי טובול באזור החניונים בתחנת הרכבת, הבחינו השניים ברכב חונה כשהוא ריק אך מונע.
הרכב עורר את חשדם, ובאמצעות מספרו הצליחה הפקחית לאתר את בעלת הרכב ולטלפן אליה. הסתבר כי הוא שייך לנהגת, שככל הנראה מיהרה מאוד ולא הבחינה כי שכחה לכבות ולנעול את מכוניתה. בתיאום עם האישה המופתעת כיבתה צמח את הרכב ונעלה את הדלתות. גם על אירוע זה זכה הפיקוח העירוני לשבחים ולתודות על הערנות והאכפתיות.
הפקחים אלירן חלפון ורוז צמח (צילום: דוברות העירייה)
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.