שבחים לערנות הפקחים העירוניים שמגלים אזרחות למופת במהלך ההתמודדות עם אירועים ברחבי העיר
ערנותם של פקחי העירייה זכתה לשבחים של תושבים אסירי תודה. באחד הסיורים נתקל הפקח אלירן חלפון בתיק נשיאה נטוש. בדיקה העלתה שהתיק הכיל סכום כסף גדול, וכן צ'קים ומסמכים רבים. הפקח הצליח לאתר את שמו של בעל התיק, יצר עימו קשר והשיב לו את האבדה.
בעל התיק הודה לכלפון, אשר זכה למילות שבח על גילוי האזרחות הטובה גם ממנהל הפיקוח סהר לוי וממנהל אגף אכיפה וביטחון איתן כהן.
במקרה אחר, בסיור שערכו הפקחית העירונית רוז צמח ומפקח התברואה שלומי טובול באזור החניונים בתחנת הרכבת, הבחינו השניים ברכב חונה כשהוא ריק אך מונע.
הרכב עורר את חשדם, ובאמצעות מספרו הצליחה הפקחית לאתר את בעלת הרכב ולטלפן אליה. הסתבר כי הוא שייך לנהגת, שככל הנראה מיהרה מאוד ולא הבחינה כי שכחה לכבות ולנעול את מכוניתה. בתיאום עם האישה המופתעת כיבתה צמח את הרכב ונעלה את הדלתות. גם על אירוע זה זכה הפיקוח העירוני לשבחים ולתודות על הערנות והאכפתיות.
הפקחים אלירן חלפון ורוז צמח (צילום: דוברות העירייה)
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!