בשבועיים האחרונים השתתף השיטור העירוני באירוע קהילה משטרה בסיום צעדת הגמלאים, שהתקיימה במסגרת חודש ההצדעה שקיימה עיריית חדרה לאזרחים הוותיקים בחדרה
במסגרת סיורים של צוותי השיטור העירוני ברחבי העיר, מסייעים הצוותים לא אחת לתושבים במצוקה. כך למשל, בסיור שגרתי של צוות שיטור עירוני, הבחינו השוטר עדן עמר ופקחית מסייעת נטשה פרי, בתינוקת שננעלה בתוך רכב אשר לצדו אם מבוהלת. באישור האם שברה הפקחית את החלון האחורי, הילדה חולצה והושבה לזרועות אימה. הצוות לא עזב את המקום עד לאחר שפינו את כל הזכוכיות מהרכב ומהרחוב.
יום קהילה משטרה בתחכמוני (צילום: דוברות העירייה)
במקרה אחר הבחין צוות השיטור, יניב גרפי ודביר בסה, ברכב תקוע באמצע נתיב נסיעה ברחוב הרצל, לאחר שגזע עץ נתקע מתחת לרכב. הצוות מיהר לסייע, הרים את הרכב וחילץ את גזע העץ. בהמשך נתקל הצוות ברכב אחר תקוע באמצע הכביש ברחוב הנשיא, וגם הם סייעו בדחיפתו והזזת הרכב מנתיב הנסיעה. בנוסף משתתף השיטור העירוני בימי קהילה משטרה בבתי ספר ובאירועים עירוניים.
בשבועיים האחרונים השתתף השיטור העירוני באירוע קהילה משטרה בסיום צעדת הגמלאים, שהתקיימה במסגרת חודש ההצדעה שקיימה עיריית חדרה לאזרחים הוותיקים בחדרה. האירוע, שהתקיים בשיתוף פעולה עם משטרת חדרה, כלל תצוגות מרתקות של המשטרה ושל כבאות והצלה.
אירוע נוסף התקיים בבית ספר תחכמוני, שם הוצג הציוד המשטרתי עם הסברים למה משמש כל דבר ואיזו פעילות מבוצעת בשטח.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.