על רקע הקריאות שנשמעו לאחרונה כנגד הרמטכ"ל מצד גורמים שונים בחברה הישראלית, נערי קיבוץ גן שמואל לא יכלו להתעלם מהם והביעו את תמיכתם בו בדרכם המיוחדת וכתבו על המפרש - "מצדיעים לך הרמטכ"ל, כי לא קל לחיות כאן בכלל".
הרפסודיה השנתית של התנועה הקיבוצית הסתיימה היום (ה') במשט מרהיב של 41 רפסודות. המשט היה השלישי והאחרון במפעל הקיץ של התנועה בו השתתפו 3000 נערים ונערות. נערי קיבוץ גן שמואל לא יכלו להתעלם מהקריאות שנמשעו לאחרונה נגד הרמטכ"ל רא"ל גדי אייזנקוט והחליטו להביע את תמיכתם בו לאחר שכתבו על המפרש: "מצדיעים לך הרמטכ"ל, כי לא קל לחיות כאן בכלל".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!