הגנבים נתפסו "על חם" פורצים לבתים ובמהלך מנוסתם ניגחו שתי ניידות. כתב אישום ובו 11 אישומים הוגש נגד השניים וחבר נוסף בכנופיית הגנבים. חלק מהציוד שנתפס הוחזר לבעליו
המרדף והתפיסה במחסום (צילום: דוברות המשטרה)
במהלך פעילות משטרתית משולבת עם מג"ב לפני כשבועיים נתפסו שני תושבי טייבה בני 32 ו53, "על חם" עת שפרצו לבתים בקיבוץ המעפיל. החשודים שהבחינו בכוחות נמלטו מהמקום עם רכבם ובמהלך מנוסתם הם ניגחו שתי ניידות משטרה. בתום המרדף הם נחסמו על ידי מספר ניידות שהמתינו להם בהמשך הדרך. במחסום הם ניסו להימלט אך נעצרו בעקבות ירי אזהרה שבוצע לעברם.
בחיפוש ברכבם נתפס רכוש החשוד כגנוב מהתפרצויות שביצעו במספר רב של בתים וכלים החשודים ששימשו אותם במהלך הפריצה. הם נחקרו וכן נבדקה גם מעורבותם באירועים נוספים. במהלך החקירה המשטרה עצרה חשוד נוסף נעצר גם הוא תושב טייבה בן 24. עם התקדמות החקירה נקשרו השלושה בחשד למעשי התפרצות רבים ליישובים בגזרת עמק חפר: המעפיל, גאולים, צורן, ינוב, אמץ, בורגתה, צור משה וקדימה.
עם תום מלאכת החקירה הוגש היום כנגד שלושת החשודים כתב אישום ובו 11 אישומים בגין התפרצויות לדירה, גניבות רכב ועבירות רכוש נלוות במהלך חודש יולי 2017.
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.