במחנה משתתפים כ-250 ילדים משלושת השבטים בעיר, שבט צוקים, שבט בני היער ושבט אילן. מ"מ ראש העיר טל אליהו: "נושא תנועות הנוער נמצא בראש סדרי העדיפויות"
יו"ר עמותת פנאי העיר ומ"מ ראש העיר טל אליהו, ורכזת תנועות הנוער גליה לבן, הצפינו עד לצפת בכדי לפגוש את צופי חדרה. מחנה הקיץ המסורתי מהווה את ארוע השיא של תנועות הנוער בארץ והוא מתקיים השנה ביער לימונים הסמוך לצפת. במחנה משתתפים כ-250 ילדים משלושת השבטים בעיר, שבט צוקים, שבט בני היער ושבט אילן.
אליהו מבקר את צופי חדרה ביער לימונים הסמוך לצפת
"מדד תנועות הנוער עלה השנה בעקבות קמפיין ההצטרפות ובפרט בשבטי הצופים בעיר", אמר אליהו במהלך ביקורו בצפון עת נפגש עם בני הנוער והוסיף, "שמחתי לפגוש את מיטב ילדי חדרה וההורים אשר הגיעו לתמוך ולסייע. זאת מסורת רבת שנים הנשמרת וחושפת את תמיכת הנהלת העיר בראשות ראש העירייה צביקה גנדלמן בתנועת הנוער. מחמם את הלב לראות את ההורים שותפים ורתומים לפעילות התנועה, לראות את ילדי העיר נהנים ומתחברים לאדמת המולדת ולערכיה. כל נושא תנועות הנוער נמצא בראש סדרי העדיפויות ויש לי הכבוד ביחד עם העמותה לשדרג את הפעילות שלהם".
במפגש קבוצתי עם צופי חדרה
אליהו: "יש לי את הכבוד לשדרג את הפעילות של תנועות הנוער"
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!