המשטרה הצליחה לשים את ידה על נהג בן 26 שעל פי החשד היה מעורב בתאונת "פגע וברח" שהתרחשה ביום שישי האחרון בפרדס חנה ושבמהלכה נפצע באורח קשה תושב המקום בעת שחצה את הכביש
המשטרה הצליחה לשים את ידה על הנהג בן 26 מהישוב הסמוך ג'סר א-זרקא שעל פי החשד היה מעורב בתאונת "פגע וברח" לאחר שפגע עם רכבו בתושב פרדס חנה, גרם לפציעתו הקשה ונמלט מהמקום מבלי להגיש עזרה לפצוע.
ביום שישי האחרון התקבלה שיחת טלפון במוקד 100 של המשטרה מאזרח, שדיווח על קשיש בן 87 שנדרס ונפצע באורח קשה בעת שחצה את הכביש במעבר חצייה בפרדס חנה, עוד דווח כי הרכב הפוגע ברח מזירת התאונה לאחר הפגיעה, כאשר הנהג אינו מעניק סיוע לנפגע.
המכונית שעל פי החשד היתה מעורבת בתאונה (צילום: דוברות המשטרה)
עם היוודע האירוע החלה פעילות מאומצת ונחושה תוך הפעלת אמצעים גלויים וסמויים בהיבט המודיעיני והמבצעי של היחידה המרכזית אגף התנועה, בשיתוף יחידת הבוחנים של מחוז חוף ושוטרים נוספים מהמחוז על מנת לאתר את הנהג הפוגע ולהביאו לדין. כאמור, אתמול (שני) הצליחה המשטרה לשים ידה על החשוד שככל הנראה נהג ברכב הפוגע ונמלט מהזירה.
הנהג החשוד במעשה נעצר ונחקר אתמול על ידי המשטרה, ובסיום החקירה נכלא. הבוקר (שלישי), תבקש המשטרה לדון בבקשה להאריך את מעצרו בשעה 08:30 בבית המשפט לתעבורה בחדרה.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.