האישה שתחילה לקחה חלק מהחגיגה החליטה לשים לכך קץ. הבעל איים לסגור את אחד משני מפעליו ולשלוח את מאות העובדים הביתה
עובדות בחברה נטלו חלק לבקשת הבעלים, בחגיגות סמים וסקס לאורך השנים, כל זאת בידיעת רעייתו של בעל החברה עד שהחליטה לסיים את החגיגה. "נמאס לי מהפנטזיות החולניות של בעלי", טענה האישה. מהפרטים שנודעו עולה כי מדובר בזוג מבוגר. הבעל בסוף שנות השבעים לחייו, האישה מעט צעירה יותר. לזוג שני מפעלים שבהם מועסקים מאות עובדים. הם נחשבים לזוג חביב ומקובל על עובדי החברה.
"המסיבות נערכו בהסכמה של העובדות"
לימים התברר כי הבעל, שהוא ורעייתו גם בעלי המניות העיקריים בחברות שבבעלותם, נהג להציע לעובדות באחת החברות, לקחת חלק בהגשמת הפנטזיות שלו. "הכל נעשה בהסכמה של העובדות וגם באופן חלקי בידיעה שלי" הודתה האישה בבקשה שהגישה לבית המשפט למנותה למנהלת מיוחדת וכונסת נכסים של החברות שבבעלותם. עוד טענה כי "בשלב מסוים זה עבר את גבול הטעם הטוב".
עו"ד שרין סולן. "האשה דחפה אותו לקיים מסיבות סקס" צילום: יח"צ
לפני כשנה, טען הבעל באמצעות עורכת הדין שרין סולן, כי אשתו היא זו שדחפה אותו לקיים מסיבות סקס ואף הדגיש בתצהיר שצירף כי רעייתו אמרה לו "אם זה עושה לך טוב, תעשה מה שאתה מבין ואל תיתן לזה לפגוע בעבודה". "מערכת היחסים ביננו היתה פתוחה" הוסיף הבעל לדבריו "זה היה עד שיום אחד היא התפרצה לעברי ואמרה לי תפסיק עם הגועל הזה". עו"ד סולן מציינת כי הקרע העמיק והחל להשפיע על עסקי המשפחה.
בין היתר הבעל סירב לחתום על המחאות לטובת סילוק דרישות שלטונות המס ואיים לסגור את אחד המפעלים ולשלוח את עובדיו הביתה. בשלב זה, כדי להגיע להליך שיחזיר את העסק למסלול, ביקשה האישה מבית המשפט למנות אותה לכונסת נכסים של החברה, כל זאת כדי לאפשר ביצוע תשלומים לשלטונות המס והעובדים. הבקשה גרמה לבעל לקבל 'רגליים קרות' והוא חתם על ההמחאות.
בינתיים אומרת האישה כי תמתין לראות כיצד בעלה מתנהג. אם לא יחדל מחגיגות הסקס בחברה, תפנה לבית המשפט למשפחה כדי להתחיל בהליך לחלוקת רכוש. שלושת ילדיהם של בני הזוג שעובדים בתפקידים בכירים במפעל לא מודעים לסערה המתחוללת סביבם.
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.