אביו של לירון זעק מכאב: "למה לא אני במקומך. נהרסו לי החיים". כשזעקות שבר קשות נשמעו מצד הוריו ליוו בני המשפחה, חברים, מכרים ואזרחים את לירון כראדי ז"ל בדרכו האחרונה. גופתו של לירון אותרה אמש (יום שני) לאחר שישה ימי חיפושים מאז טבע בכנרת
מאות ליוו היום את לירון כראדי ז"ל שטבע לפני שישה ימים בכנרת וגופתו זוהתה אמש. עשרות מחבריו עמדו במשך דקות ארוכות סביב קברו הטרי כשהם בוכים ומסרבים להאמין כי לירון לא ישוב עוד. במהלך הטקס התמוטטה האם והיא הוכנסה לרכב המשפחה ע"י חובשים של מד"א אשר נאלצו בשל מצבה הקשה להרחיקה מהמקום.
חבר קרוב של לירון שהיה איתו באירוע הטביעה התקשה להתקרב אל הקבר הטרי כמי שמסרב להאמין שלירון איננו עוד. חבריו מספרים כי העובדה שלא הצליח להציל את לירון וראה אותו נסחף אוכלת אותו ולדבריהם מדובר באירוע שילווה אותו כל חייו.
חבר נוסף לספסל הלימודים: לירון אהב אמר: "לירון את כולם, אהב את החיים ואהב לבלות, עצוב שמצא את מותו בעת בילוי, קשה לראות את שמו על קבר טרי הרי רק לפני כמה ימים צחקנו יחד ובילינו, זה יום עצוב מאוד ויש לכולנו פצע שלא יגליד לעולם".
יעקב אדרי ראש עירית אור עקיבא: "מקרה טראגי מצער מאוד, של נער שהלך לעולמו בדמי ימיו. קשה לכולנו מאוד מאוד, ליבי עם ההורים, האחים, המשפחה וכל משפחת אור עקיבא, שכואבים ומבכים את לכתו בטרם עת של לירון ז״ל".
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.